Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Els de Schepper bedacht in deze coronatijden zelf een creatieve oplossing voor haar geblokkeerde nek en rug

Dikke pech voor Els de Schepper, want de creatieve duizendpoot kampt momenteel met een blokkering in haar nek en rug, en in deze coronatijden is dat bijzonder lastig.

"Ik heb naar de osteopaat gebeld, maar wegens de maatregelen kan ik niet langskomen. Hij zei: "doe er wat zalf aan, dat zal het wel verzachten", maar dat is moeilijk, want het zit bovenaan en ik kan er dus nauwelijks aan. Vermits ik alleen woon, kan ik ook niemand vragen om mij te komen insmeren, want dat mag niet en mijn hond gaat het ook niet kunnen of willen doen. Het is geen pretje om nu met zo’n probleem te zitten en te moeten rondlopen met die pijn. Maar, wie niet groot is, moet slim zijn en dus heb ik een oplossing bedacht die heeft geholpen en die ik graag deel met mensen die in een gelijkaardige situatie zitten zoals ik. Het is inderdaad nu geen pretje voor mensen die alleen thuiszitten en met kwaaltjes worden geconfronteerd, maar je moet het positief bekijken en zoals je kan zien, zijn er voor de meeste problemen toch een oplossing te vinden. Doordat ik mezelf nu toch kan insmeren, trekt de pijn langzaam weg. Hoera! Het helpt", zegt Els de Schepper enthousiast.

› Gepubliceerd zaterdag 28 maart 2020 om 14:26 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook