Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Blijf in uw kot van Els de Schepper gaat viraal en werd op Facebook al meer dan 1 miljoen keer bekeken

"Ongelofelijk hoeveel reacties ik de voorbije uren heb gekregen, net als de gigantische lading filmpjes van mensen die zich in deze coronatijden op een creatieve manier bezighouden in hun kot", zegt Els de Schepper. Gisteren lanceerde de veelzijdige creatieve duizendpoot de videoclip van haar nieuwste meezinger 'Blijf in uw kot' op haar Facebookpagina en 24 uur later werd het clipje al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

"Ik heb hem 2 keer gepost en toen ik zag hoe snel hij werd geliked, bekeken en gedeeld, dacht ik eerst dat er iets mis was met mijn computer. Niet normaal en een snelle optelsom leert mij dat we nu al de kaap van het miljoen zijn gepasseerd. Het is de eerste keer in mijn loopbaan dat een nummer op zo'n korte tijd zoveel mensen bereikt en dat is goed in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. We mogen nu niet verslappen, ook al wordt het dadelijk een stralend weekend. Mensen moeten afstand houden, de gezondheidsregels respecteren en vooral in hun kot blijven. Als single weet ik uit ervaring dat het niet makkelijk is, want de meeste mensen zijn net als ik sociaal aangelegd, maar dit moeten we doen voor onze medemensen. Het is al vaak bewezen dat humor werkt en als je met een knipoog een krachtige boodschap kan overbrengen, is de missie geslaagd", zegt Els de Schepper.

'Blijf in uw kot' van Els de Schepper is vanaf vandaag digitaal beschikbaar op alle platformen. Wil je zelf meespelen in de 2de videoclip van Els, mail dan jouw leukste 'Blijf in uw kot'-beelden vanuit jouw kot naar elsdeschepper2020@gmail.com De tofste inzendingen worden verwerkt in een nieuwe montage.


› Gepubliceerd zondag 5 april 2020 om 20:14 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook