Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Mr Gay Belgium Gala 2020 verplaatst naar 15 augustus wegens coronavirus

De Mr Gay Belgium organisatie heeft de laatste weken aandachtig bekeken hoe de situatie in ons land en de crisis waarin we ons nu bevinden zou evolueren en uiteraard zetten ze de gezondheid van iedereen en dus ook hun deelnemers, crew, partners en bezoekers voorop. "We hebben daarom besloten om de MGB finale dat momenteel gepland stond op zaterdag 23 mei in Theater Elckerlyc te verplaatsen naar zaterdag 15 augustus 2020," aldus organisator Bram Bierkens.

Dit ook om een waardige deelname, campagne en finale gala te kunnen blijven garanderen aan alle betrokken partijen, waarin de boodschap van diversiteit centraal blijft staat. "Het was voor onze vereniging een heuse klus en geen eenvoudige opdracht om deze verplaatsing praktisch allemaal op zo'n korte tijd te realiseren, maar zijn er van overtuigd dat we samen en dankzij de flexibiliteit van vele, toch op deze manier kunnen verder bouwen aan dit jaarlijkse mooie en nog steeds nodige MGB project," klinkt het verder.

Ze hopen alvast dat ze iedereen in betere tijden opnieuw mogen verwelkomen op zaterdag 15 augustus in Theater Elckerlyc op een bruisend Mr Gay Belgium Final Gala.

We danken onze kandidaten, crew, partners en bezoekers/volgers alvast voor hun begrip, vertrouwen en blijvende support, en het belangrijkste: Blijf gezond!


› Gepubliceerd donderdag 2 april 2020 om 12:17 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

donderdag 27 augustus 2020 om 17:48 uur

› deSingel ontvangt bezoekers coronaproof

maandag 17 augustus 2020 om 11:34 uur

› Tom Misch & Yussef Dayes op 21 maart 2021 in AB Brussel

maandag 10 augustus 2020 om 08:15 uur

› Voor het eerst in 35 jaar geen Night of the Proms


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook