Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› James Cooke vraagt Dancing With The Stars-partner voor choreografie Pocahontas

De cast en het team van Pocahontas De Musical zitten op dit moment op volle kruissnelheid richting de premiere. De repetities zijn volop bezig, de liedjes worden aangeleerd en daar hoort natuurlijk ook een passende choreografie bij zodat Pocahontas een waanzinnig familiespektakel wordt. Producent James Cooke schakelde alvast een schitterende hulplijn in met de Zweedse Bjork, die Jani Kazaltzis vorig seizoen naar de finale loodste en waarmee hij zelf Dancing With The Stars won in 2018.

"Ik heb in die reeks mogen ervaren over welke fantastische dancing- en coaching skills Bjork Gunnarsdottir beschikt. Bovendien is het een uitmuntende choreografe. Voor Pocahontas De Musical omringen we onze topcast met een ijzersterk creatief team. Een telefoontje naar Björk was dan ook een logische zet," vertelt James Cooke aan Sterrennieuws.

Sinds deze week verblijft de Zweedse choreografe op Vlaamse bodem voor het aanleren van haar choreografie voor in Pocahontas De Musical.

Pocahontas De Musical is vanaf 4 april, gedurende de hele Paasvakantie te zien in Capitole Gent. Snel wezen is de boodschap: www.uitgezonderd.be

BJORK GUNNARSDOTTIR IS BIJZONDER ENTHOUSIAST OVER DEZE MOOIE UITDAGING

"Ik was verrast door het telefoontje van James maar heb gelijk ja gezegd omdat het voor mij een superleuk project is. Vroeger was het altijd een droom om te dansen in een musical en nu mag ik er zelf eentje choreograferen. Zalig toch! De grootste uitdaging voor mij is dat ze moeten zingen en dansen tegelijkertijd maar met deze topcast komt het helemaal goed," vertelt Bjork Gunnarsdottir aan Sterrennieuws.

Synopsis: POCAHONTAS DE MUSICAL

Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de 'nieuwe wereld' raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens 1van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar 'wilden' zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden...

Info en tickets:

Pocahontas, een nieuwe familiemusical van Uitgezonderd.
Tijdens de hele Paasvakantie, vanaf 4 april 2020, in Capitole Gent.

Met:
Silke Mastbooms - Juan Gerlo - Giovanni Kemper - Ivan Pecnik - Brahim Attaeb - Kobe Van Herwegen - Junes Callaert - Stijn Proesmans

Producenten: Bob Jennes en James Cooke
Regie: Jaak Lema
Script: Tijl Dauwe
Muziek en liedjes: Sam Verhoeven
Choreografie: Bjork Gunnarsdottir

Tickets & info via www.uitgezonderd.be of 070-345.345


› Gepubliceerd donderdag 5 maart 2020 om 15:46 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook