Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› De cast van Kierewiet aangevuld met Benidorm Bastards-icoon Lea Witvrouwen

Sinds maandag 9 maart zetten acteurs Carry Goossens, Dirk Van Vooren, Dirk Lavrysen, Greet Rouffaer, Linda De Ridder en Vicky Florus hun beste beentje voor tijdens de repetities van een komedie "met een hoekje af" van de hand van Laurent Baffie: Kierewiet. Producent Theatertainment bereidt samen met deze topcast o.l.v. regisseur Stany Crets een schitterende komedie voor die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagnie.

Stany Crets zou Stany Crets niet zijn als hij geen bijzondere belevenis in petto had voor zijn cast. Op 10 maart, exact 1 maand voor de première in Theater Elckerlyc, trokken ze samen naar een witte "klinische" studio in Berchem waar de acteurs en actrices mochten ondervinden aan de hand van een "Bibberspel" hoe snel je elkaar op de zenuwen kunt werken onder zenuwslopende omstandigheden. Vervolgens kregen we te horen wie het zevende personage, nl. de rol van assistente, zal spelen in deze komedie. Niemand minder dan Benidorm Bastards-icoon Lea Witvrouwen kreeg deze rol toegewezen en wijdde zich tijdens het persmoment alvast vol overgave aan deze taak. De toon is weer gezet voor een heerlijk, zotte komedie waarin onze cast op leuke wijze in de huid kruipen van personen die elk worstelen met een specifieke tic. Het publiek is welkom: de kaap van 5000 verkochte tickets werd reeds gehaald. Bovendien kunnen er al twee extra voorstellingen aangekondigd worden: op 18 en 25 april om 15 uur.

Info en tickets

PRAKTISCHE INFORMATIE KIEREWIET
KIEREWIET is een productie van producent THEATERTAINMENT, gebracht door DE KOMEDIE COMPAGNIE.

Auteur: Laurent Baffie Regie: Stany Crets Vertaling: Frank De Kaey Met Carry Goossens, Dirk Van Vooren, Dirk Lavrysen, Greet Rouffaer, Linda De Ridder, Vicky Florus en Lea Witvrouwen

TICKETINFO
Vanaf 10 april tot en met 3 mei 2020, voorstellingen om 20u30 of om 15u00

Locatie: Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85-87 Antwerpen

www.elckerlyc.be of bij Ticketbalie op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).
Ook aan de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei
Ook aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc 1 uur voor aanvang van de voorstelling
Tarieven vanaf 24,5 euro (inclusief reservatie, exclusief order- en verzendingskosten)


› Gepubliceerd dinsdag 10 maart 2020 om 15:41 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Theater

vrijdag 28 augustus 2020 om 18:27 uur

› EWT-Theater in Deurne nog even gesloten


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook