Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Cavalluna komt volgend jaar terug naar het Sportpaleis met de nieuwe paardenshow Secret of Eternity

Goed nieuws voor wie houdt van paarden en het adembenemende paardenspektakel Cavalluna komt volgend jaar terug naar het Sportpaleis met de nieuwe paardenshow Secret of Eternity, want het gerenommeerde gezelschap komt zaterdag 20 en zondag 21 maart 2021 terug naar het Antwerpse Sportpaleis met de gloednieuwe show Secret of Eternity. Het belooft opnieuw een hoogstaande voorstelling te worden, waarin de paardrijkunsten gecombineerd worden met een prachtig klank- en lichtspektakel, overweldigende scenes en emotionele muziek die samen een fantastisch verhaal vertellen.

In Secret of Eternity draait het om Mamey, een mooie dochter van een mysterieuze stam die een lange reis maakt door Midden-Amerika, met als doel de Stone of Eternity terug te brengen naar de oorspronkelijke eigenaars, haar volk. Op haar reis ontmoet ze de boerenjongen Joaquim, die dezelfde missie heeft als zij en zo vertrekken ze beiden op een spannend avontuur. Zullen ze 'het geheim van de eeuwigheid' kunnen oplossen? Het antwoord krijg je tijdens de nieuwe voorstellingen van Cavalluna. Op zaterdag 20 maart 2021 is er een voorstelling om 15.00 uur en op zondag 21 maart pakt de paardenshow uit met een primeur en zijn er 2 voorstellingen, om 11.00 en 16.00 uur.

"Cavalluna is een familiespektakel waar je met het ganse gezin naar komt kijken. De belangstelling blijft groeien, dat zagen we het voorbije weekend tijdens 'Legend of the Desert'. Ook bij de allerkleinsten is dit paardenspektakel bijzonder populair en geliefd, en daarom hebben we besloten om de zaterdagavondvoorstelling in te ruilen voor een show op zondagvoormiddag. Op die manier spelen we sterker in op de wensen van de families en gezinnen," zegt Chris Bergs namens de organisatie.

Tickets voor de nieuwe Cavalluna-show 'Secret of Eternity' bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. 0,30/Min). De voorstellingen vinden plaats in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 20 (15.00 uur) en zondag 21 maart (om 11.00 en 16.00 uur) 2021.


› Gepubliceerd dinsdag 3 maart 2020 om 07:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook