Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Razend populaire Snelle concerteert op 14 november 2020 in de Lotto Arena

Hij won de MTV Award voor Beste Worldwide Act en begin deze maand kreeg de 24-jarige Lars Bos, oftewel Snelle, zijn eerste Edison - de belangrijkste Nederlandse muziekprijs - als Beste nieuwkomer. De jury loofde de duizendpoot als "de man die afgelopen jaar verraste met zijn opvallende liedjes". Snelle schreef recent nog muziekgeschiedenis in Vlaanderen, want als Nederlandse artiest was hij gelijktijdig met 3 Nederlandstalige singles terug te vinden in de Ultratop 50: 'Reunie' (platina), 'Lippenstift' (goud) en 'Smoorverliefd' (nummer 4) doen het niet alleen goed in de charts, ze worden nog steeds massaal gestreamd, bekeken op YouTube en gespeeld op radio en tv.

Na het uitverkochte clubconcert dat Snelle eind vorig jaar gaf in Het Leuvense Depot, schakelt de man met 485.000 Instagram-volgers dit najaar nog een versnelling hoger en geeft op zaterdag 14 november een groots optreden in de Antwerpse Lotto Arena. "Voor mij wordt dit het grootste indoor concert dat ik dit jaar geef in Vlaanderen. Leuven was vorig jaar snel uitverkocht. In Antwerpen is de capaciteit groter, maar als je bij jullie mijn grootste soloconcert niet willen missen, raad ik aan om tijdig kaartjes te bestellen," zegt Snelle enthousiast.

De ticketverkoop voor het 'Vierentwintig' concert van Snelle op zaterdag 14 november in de Antwerpse Lotto Arena, start aanstaande vrijdag 28 februari om 09.00 uur via www.snelle-live.be of 070/345.345 (Max. 0,30 euro per minuut).


› Gepubliceerd woensdag 26 februari 2020 om 08:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook