Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› MAMMA MIA! voegt, wegens succes, de laatste extra speeldata toe in de paasvakantie

Voor de nieuwe Vlaamse versie van de hitmusical MAMMA MIA! zijn er al voor de premiere meer dan 50.000 tickets verkocht en de belangstelling is zo overweldigend, dat producent Deep Bridge opnieuw extra voorstellingen (de laatste weliswaar) toevoegt aan de agenda, waardoor je in de paasvakantie ook op woensdag 8, donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 april om 20.00 uur en op zaterdag 11 en zondag 12 april om 15.00 uur in de Antwerpse Stadsschouwburg terechtkan. Wie de romantische komedie en het bruisende muziekfeest met de hits van ABBA niet wil missen, bestelt best nu zijn tickets.

Tot en met zondag speelt de MAMMA MIA!-cast nog try-outs in het Hasseltse Ethias Theater en die zijn allemaal uitverkocht. Daarna verhuizen Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Michiel De Meyer (Sky) Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry) en Stany Crets (Bill) met hun Griekse eiland naar de Antwerpse Stadsschouwburg. Vanaf 5 maart kan je er terecht voor een nieuwe Vlaamse versie van de hitmusical, waarin de op trouwen staande Sophie probeert te achterhalen wie haar vader is. Het wordt een emotionele, vaak humoristische zoektocht met een waanzinnige hoofdcast, aangevuld met een ijzersterk ensemble en live orkest. De feestelijke premiere vindt plaats op zaterdag 7 maart, maar de belangstelling is gigantisch.

"Vlaanderen heeft 'MAMMA MIA!' gemist, dat merken we aan de snelheid waarmee de tickets worden verkocht voor deze feelgood musical. De tijdloze muziek van ABBA spreekt alle leeftijden aan en deze Vlaamse versie doet het ook bijzonder goed bij de jeugd, die meekomt met hun ouders of grootouders. Vlaanderen houdt van 'MAMMA MIA!', dus koop vooral tijdig je tickets, want zondag 12 april stoppen we hoe dan ook. Dit zijn inderdaad de laatste, extra verlengingen", klinkt het bij Deep Bridge.

Tickets en meer info vind je op www.deepbridge.be


› Gepubliceerd woensdag 26 februari 2020 om 17:36 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook