Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Stukken van Mensen: Dit is het meeste dat ik ooit heb geboden voor een handtas

De topexperten van Stukken van Mensen zijn blij verrast wanneer ze een prachtige Birkin-handtas van het merk Hermes aangeboden krijgen. Voor 1 handtas is er twintig uur handwerk nodig en om ze te kunnen kopen, is er normaal gezien een erg lang wachtlijst. Voor wat hoort wat en dus zullen de experten diep in hun geldbuidel mogen tasten. Wie neemt dit pronkstuk mee naar huis? En voor welke prijs? "Ik heb de handtas gekregen van mijn echtgenoot, maar hij is kleurenblind en oranje is echt mijn kleur niet", lacht verkoopster Ann.

Olivier kocht op een veiling een foto van Che Guevara en Fidel Castro op bezoek bij de Chinese autoriteiten. Alleen zijn vrouw was er allesbehalve tevreden mee. Daarom probeert hij het stuk nu te verkopen. Al behoort een leuke ruildeal ook tot de mogelijkheden.

Edwin biedt een salontafel en twee bijzettafels van Christian Heckscher aan. De tafels zijn van Belgische makelij en werden begin jaren '70 ontworpen. Spek naar de bek van Boris en Yves, of gaat er toch iemand anders met de tafels lopen?

Hans probeert het bij de dealers met een antieke vaas van pottenbakker Charles Catteau. De art deco vazen komen zelden op de markt en zijn dus niet zo evident om te kopen.

Aflevering 5 Stukken van Mensen, morgen om 21.35 op VIER


› Gepubliceerd dinsdag 25 februari 2020 om 13:01 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook