Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Wij Samen vanaf 13 maart in EWT-theater in Deurne

In 1999 maakte het EWT de Nederlandstalige versie van 'The Sum of Us', een diepmenselijke Australische komedie uit 1995, over de fantastische relatie tussen een vader en zijn gay zoon. Hoewel niet iedereen deze band kan appreciëren, blijft hun vriendschap onverwoestbaar. De film die in 1996 uitkwam, met Russel Crowe in de rol van de zoon, betekende voor hem zijn internationale doorbraak.

Dit stuk kende een ongezien succes en werd door het EWT zelfs 3 keer hernomen, telkens met Theo van Baarle als de vader en Frank De Kaey als de zoon. De laatste herneming dateert van 2010 en hiermee overschreden we toen de kaap van 100 voorstellingen. Toch bleef het publiek vragen om dit pareltje nog eens op de planken te brengen en het leek dan ook een must om deze jubileumvoorstelling opnieuw te brengen (21j na de eerste reeks, 10j na de laatste) maar nu met Frank De Kaey als de vader en Thomas Van Goethem als de zoon.

Op vraag van vele toeschouwers en omdat ze blijven geloven in de schoonheid van dit grootste EWT-succes in 25 jaar, brengen ze, 21 jaar na de creatie en 10 jaar na de laatste herneming,opnieuw deze prachtige komedie over de vriendschap tussen een vader en zijn zoon. Ze hebben beiden hun kleine en grote verlangens, gebreken en onzekerheden maar hun vriendschap en sterke band is niet kapot te krijgen, wie of wat er ook tussen hen probeert te komen.

Deze succesvoorstelling doet glimlachen, schaterlachen, wenen en heeft tot nu toe nog niemand onberoerd gelaten.

Info en tickets

13 maart tot en met 26 april 2020
donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u30 en zondag om 15u
extra voorstelling op maandag 13 en 20april om 20u30

Tickets: 03 324 52 42 www.ewt.be


› Gepubliceerd maandag 10 februari 2020 om 16:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook