Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Dana Winner nodigt IL DIVO uit in het Sportpaleis

Zaterdag 31 oktober 2020 zal Dana Winner van haar uitverkochte Lotto Arena verhuizen richting Antwerps Sportpaleis voor een eenmalig en allicht ook het grootste concert uit haar loopbaan! Voor 'One Night Only - Dana Winner Invites' nodigt Dana Winner een aantal muzikale gastartiesten uit waaronder alvast 's werelds grootste klassieke zanggroep, IL DIVO.

Kijken


"Deze show wordt nog grootser, mooier, maar zeker ook intiemer en indrukwekkender dan alles wat ik tot op heden heb gedaan! Om het podium te mogen delen met onder andere IL DIVO is natuurlijk een droom die uitkomt. Zij stonden zelf al in het Sportpaleis en in Vorst Nationaal en traden eerder op met supersterren als Barbra Streisand en Celine Dion. Ik beschouw het dan ook echt als een eer om dat lijstje te mogen vervoegen op 31 oktober," laat Dana Winner opgetogen weten aan Sterrennieuws.

IL DIVO vergezelt Dana Winner in het Sportpaleis

Het bekroonde internationale vocale kwartet IL DIVO komt 31 oktober 2020 opnieuw naar Antwerpen voor een uitgebreid gastoptreden tijdens en met Dana Winner in het Sportpaleis! De vier heren werden 15 jaar geleden ontdekt door Simon Cowell, groeiden uit tot een van de best verkopende groepen ooit binnen de klassieke muziek en zongen reeds voor Barack Obama en Queen Elizabeth II.

Meer dan 30 miljoen verkochte albums en 160 gouden- en platinacertificaties in 33 verschillende landen leverde hen zelfs een plaatsje op in The Guinness Book of Records als meest succesvolle klassieke band in de muziekgeschiedenis. Naast een aantal duetten met Dana zal Il Divo zelf ook een deel van de show voor hun rekening nemen. Het publiek krijgt dus best of both worlds.

"Dit wordt wellicht de grootste show in mijn loopbaan dus voor die gelegenheid mag ik de komende maanden ook nog enkele andere gastartiesten bekendmaken. Het wordt een magische en onvergetelijke avond met een terugblik naar de hits van vroeger en ook met materiaal uit het nieuwe album waar we nu volop aan het werken zijn," besluit Dana Winner zelf.

Mis 'Dana Winner Invites Il Divo' niet en boek nu reeds je tickets voor dit indrukwekkende en eenmalige concert!

Tickets: https://gracialive.be/nl/dana-winner-invites-2020/


› Gepubliceerd maandag 10 februari 2020 om 13:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook