Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Brahim en Giovanni Kemper maken cast Pocahontas De Musical compleet

Op maandag 10 februari stelden producenten James Cooke en Bob Jennes de volledige hoofdcast van Pocahontas De Musical voor aan pers en publiek in theater Capitole Gent. Opvallend: artiest-presentator Brahim Attaeb neemt in Pocahontas De Musical de rol van de vader van Pocahontas op zich. Voor de tweede keer op rij treedt Giovanni Kemper aan in de hoofdcast van een productie van Uitgezonderd.

Na het succesvolle "Aladdin" waarin hij de hoofdrol speelde, smaakte deze succesvolle samenwerking voor beide partijen naar meer... De andere namen in de hoofdcast zijn naast Silke Mastbooms en Juan Gerlo, Ivan Pecnik, Kobe Van Herwegen, Junes Callaert en Stijn Proesmans. Zij krijgen gezelschap van een 11-koppig ensemble.

Na het succesvolle "Aladdin" dat door pers en publiek overladen werd met superlatieven, brengt theaterhuis Uitgezonderd. van James Cooke een nieuwe familiemusical naar Vlaanderen. Tijdens de paasvakantie 2020 in Capitole Gent, vertellen ze het waargebeurde verhaal van Pocahontas en haar indianenstam die geconfronteerd wordt met de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith en zijn schip vol gelukzoekers.

REGISSEUR JAAK LEMA BESCHIKT MET DE HOOFDCAST VAN POCAHONTAS DE MUSICAL OVER EEN INDRUKWEKKEND GROEPJE MUSICALTALENT

Uitgezonderd., het theaterproductiehuis van James Cooke en Bob Jennes, doet het weer... Als geen ander weten ze voor elke productie de perfecte mix te maken van bekende, gevestigde musicalwaarden en opvallende, artistiek bevlogen podiumtalenten uit de media. James Cooke presenteerde met trots zijn hoofdcast en lichtte ook al een tipje van de sluier over hun rol in Pocahontas De Musical.

ROLVERDELING:
Silke Mastbooms: Pocahontas
Juan Gerlo: John Smith
Giovanni Kemper: Yuwa
Ivan Pecnik: gouverneur Gates
Kobe Van Herwegen: Tadzi
Brahim Attaeb: Powathan
Junes Callaert: Tee
Stijn Proesmans: Purdy

Synopsis: Pocahontas De Musical

Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de 'nieuwe wereld' raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens een van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar 'wilden' zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…

Info en tickets

Pocahontas, een nieuwe familiemusical van Uitgezonderd.
Tijdens de hele Paasvakantie in Capitole te Gent

Cast
Silke Mastbooms
Juan Gerlo
Giovanni Kemper
Ivan Pecnik
Kobe Van Herwegen
Brahim Attaeb
Junes Callaert
Stijn Proesmans

Producenten: Bob Jennes en James Cooke
Regie: Jaak Lema
Script: Tijl Dauwe
Muziek en liedjes: Sam Verhoeven

Vanaf 4 april 2020

Tickets en info via www.uitgezonderd.be of 070/345.345


› Gepubliceerd maandag 10 februari 2020 om 17:47 uur door Robrecht Van Goolen




Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook