Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Thank You For The Music - The Abba Story op 23 april 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen

Het schitterende spektakel Thank You For The Music - The ABBA Story, met internationale topcast, reist zowat heel Europa rond. Ook in ons land is de muzikale live show een groot succes. Na drie Belgische stops in 2019, keert de productie volgend jaar terug, op vrijdag 23 april 2021 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets voor die show zijn nu beschikbaar!

Het Engelstalige spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Bjorn tot leven. "Waterloo", "Mamma Mia", "Take A Chance On Me", "Money, Money, Money", "Dancing Queen", "Thank You For The Music" en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren. Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!

Info en tickets

TICKETS NU BESCHIKBAAR

TICKETS VIA:
LIVENATION.BE
PROXIMUSGOFORMUSIC.BE

TICKETPRIJZEN:
77,28 - 61,60 - 50,40 - 32,48 euro
(INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd vrijdag 21 februari 2020 om 11:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook