Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› De MAMMA MIA!-cast is er klaar voor

Woensdagnamiddag nodigde producent Deep Bridge de pers uit in Hasselt voor een open repetitie van 'MAMMA MIA!'. De nieuwe, Vlaamse versie van de hitmusical speelt vanaf zaterdag try-outs in het Hasseltse Ethias Theater en op 5 maart starten de voorstellingen in de Antwerpse Stadsschouwburg, met op 7 maart een feestelijke première. Met nu al meer dan 50.000 verkochte tickets houdt Vlaanderen van 'MAMMA MIA!' en de ABBA-klassiekers die de rode draad vormen in de voorstelling.

We moeten nog even wachten voor we de hoofdrolspelers Ann Van den Broeck (Donna) en Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Michiel De Meyer (Sky), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry) en Stany Crets (Bill) zien opduiken in hun hippe disco-outfits, maar hoe dan ook wordt deze 'MAMMA MIA!' een feelgood hitmusical met heel veel bling bling en positieve energie.

Welkom

Opvallend was de sterke integratie van musicalacteur Govert Deploige. Hij nam 2 weken geleden de rol van Harry over van Jeroen Van Dyck. "Stany belde mij met de vraag of ik beschikbaar was en goesting had om mee te doen. Dat laatste was geen probleem, want 'MAMMA MIA!' is voor mij, en ik vermoed velen, nog steeds 1 van de grootste film- en musicalklassiekers. Ik ben onmiddellijk terechtgekomen in een warm bad en als last-minute nieuwkomer goed opgevangen door het team, de cast en omkadering. Samen met Johan Terryn en Evi Hanssen maak ik mijn musicaldebuut, en wat is er fijner als je dat kan doen met zo een titel en in zo een geweldige productie. Gezien het aanhoudende succes en de grote publieke interesse, zijn de verwachtingen terecht hooggespannen en ligt de lat hoog. Maar dat mag, want wij zijn er met zijn allen (bijna) klaar voor!"

'MAMMA MIA!' is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek!

De hitmusical 'MAMMA MIA!' speelt tussen 22 februari en 1 maart try-outs in het Hasseltse Ethias Theater (laatste tickets) en vanaf 5 maart in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets bestel je op www.deepbridge.be


› Gepubliceerd donderdag 20 februari 2020 om 23:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook