Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Annie - Chaya Van Mol (12) waagt vrijdag haar kans in The Voice Kids op VTM

Alvorens ze op 19 februari in Stadsschouwburg Antwerpen opnieuw in de huid kruipt van het geliefde weesmeisje 'Annie' in de gelijknamige musical - de hoofdrol die ze deelt met Josefien Derijcke (Kalmthout) - waagt de 12-jarige Chaya Van Mol op vrijdag 14 februari eerst nog haar kans in de Blind Auditions van The Voice Kids (VTM). Het publiek dat eerder dit seizoen al ging kijken naar 'Annie, de Musical' in Kursaal Oostende en Capitole Gent, kreeg Chaya met haar fantastische vocale capaciteiten alvast recht op de banken, maar of ze met haar versie van 'Never Really Over' van Katy Perry ook Laura Tesoro, Gers Pardoel, K3 en/of Sean Dhondt weet te overtuigen om hun stoel(en) te draaien, dat komt u nu vrijdag te weten.

Voor coach Laura Tesoro, die zelf de rol van 'Annie' vertolkte in de musical meer dan 10 jaar geleden en in 2014 tweede werd in The Voice van Vlaanderen, brengt de deelname van Chaya alvast mooie herinneringen met zich mee. “Eerst Annie en dan The Voice: mooi parcours!”, zegt ze met de knipoog.

Aan morele steun alvast geen gebrek voor Chaya, want naast de voltallige cast en crew van 'Annie, de Musical' en alle medewerkers van Music Hall, zal er ook in in het Vlaams-Brabantse Halle, waar Chaya in het eerste jaar Latijn zit in het Heilig Hart&College, ze dansles volgt in Dansschool Ballerino en zangles in het plaatselijke Popacademix, volop gesupporterd worden.

Info:

'Annie, de Musical' vanaf 18 februari t/m 1 maart 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen.
Tickets en info: www.musichall.be

The Voice Kids op vrijdag 14 februari om 20u40 op VTM.


› Gepubliceerd woensdag 12 februari 2020 om 15:38 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook