Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Populaire Sportpaleis-DJ maakt een dance remix van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke hun superhit Altijd

De Belgische dj/producer Dimitri Wouters die draaide op Summerfestival, Laundry Day, Tomorrowland, in Cafe Local, de Carre en het Sportpaleis en die scoorde met mashup's en (bootleg)-remixen van Hardwell vs Bastille, Gotye en Coldplay zorgt nu ook voor een stevige apres-ski en Moose Bar-remix van de 'Altijd' superhit van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke.

Het nummer ontstond spontaan toen Jan op de boot van Gert en James logeerde als weekgast van hun succesvolle talkshow 'Gert Late Night'. De oorwurm over onvoorwaardelijke vriendschap scoorde meteen bij de lancering en kwam 7 dagen later op 1 binnen in de Vlaamse Ultratop 50. Ruim 3 maanden later heeft de 'Altijd'-video meer dan 860.000 YouTube-views en wordt de single nog steeds goed gedraaid. Met het oog op carnaval en de apres-ski zorgde Dimitri Wouters voor een stevige dance remix en op de 2-daagse Moose Bar XXL, dat het voorbije weekend plaatsvond in het Antwerpse Sportpaleis, deed die het bijzonder goed. "De stevige, oppompende beat zorgt voor extra power waardoor 'Altijd' een dansbaarder karakter krijgt. De structuur van het origineel heb ik behouden, alleen gaan we non-stop door waardoor je lekker kan blijven dansen en meezingen zonder stil te vallen. Dat is vooral de grote nieuwigheid en die wordt ook gesmaakt door de originele uitvoerders die alle 3 hun zegen hebben gegeven. De 'dance remix' geeft in elk geval een positieve impuls aan de originele versie, want die stijgt deze week 7 plaatsen in De Vlaamse Ultratop 50. De reacties op de remix zijn heel positief", zegt Dimitri Wouters enthousiast.

De dance remix van Jan Smit, Gert Verhulst en James Cooke hun 'Altijd' is gemaakt door Dimitri Wouters, is nu beschikbaar op alle digitale platformen en verscheen op het VoSound-label van CTM.


› Gepubliceerd donderdag 13 februari 2020 om 17:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook