Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Music Hall brengt meeslepende hitmusical The Bodyguard naar Vlaanderen

Na het waanzinnige succes in o.a. Londen (West End), Parijs, Milaan, Utrecht, Wenen en uitverkochte tours doorheen Australie, Duitsland, China, UK, Spanje en de VS, brengt Music Hall de hitmusical 'The Bodyguard' eindelijk naar Vlaanderen! Dit aangrijpende liefdesverhaal, gebaseerd op de beroemde kaskraker met Whitney Houston, zal vanaf 3 november 2020 te zien zijn in de tegen dan compleet vernieuwde Zuiderkroon in Antwerpen. Smelt voor de bejubelde musicalversie waarin diva Rachel Marron de liefde vindt bij haar toegewijde lijfwacht Frank. Nagelbijten, drama, verboden liefde en wereldhits als 'I Will Always Love You', 'I Have Nothing' en 'Run To You', waar je elke lettergreep van meevoelt!

Kijken


Wie 'The Bodyguard' zegt, denkt meteen aan Whitney Houston. Het gevierde en betreurde popicoon met de platina stembanden (en platen), maakte in de gelijknamige film uit 1992 de rol van gestalkte superster Rachel onsterfelijk, met Kevin Costner als haar trouwe bodyguard. De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen, maar het commerciele succes was enorm. Het bijhorende album is met ruim 44 miljoen verkochte exemplaren tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden.

De musicalversie van 'The Bodyguard' ging op 5 december 2012 in premiere op de Londense West End en werd niet enkel in de UK, maar ook in China, Australie, Frankrijk, Zuid-Korea, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Canada en Nederland (850.000 bezoekers in NL) een enorm succes.

Vanaf 3 november 2020 presenteert Music Hall de fenomenale musicalversie van 'The Bodyguard' eindelijk ook in Vlaanderen, alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Van 'I Will Always Love You', over 'Queen of the Night' en I'm Every Woman' tot 'I Have Nothing' en 'Run To You'. De musical bevat in vergelijking met de film zelfs extra hitmateriaal zoals 'So Emotional', 'I Wanna Dance With Somebody' en 'How Will I Know'. Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium tijdens deze verbluffende openingsproductie van de dan volledig vernieuwde Zuiderkroon. Op alle details wordt er gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects. De cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart in momenten van rauwe emotie en drama, terwijl ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt in deze modere update van het bekende verhaal.

Het verhaal

Pittige popdiva en actrice Rachel Marron wordt belaagd en bedreigd door een doorgedraaide stalker, zowel online als in het echte leven. Haar entourage huurt voormalig geheim agent Frank Farmer in om haarzelf en zoontje Fletcher te beschermen tegen de naamloze crimineel. De band tussen Rachel en Frank is eerst onderkoeld, maar warmt gaandeweg op. Rachel begint gevoelens voor Frank te krijgen, maar hij houdt haar op afstand om zijn job naar behoren te kunnen doen. Rachels zus, Nicki, is stikjaloers en doet iets waar ze spijt van zal krijgen. 'The Bodyguard' is een pakkend verhaal over onmogelijke liefde, obsessie, afscheid en opoffering, waar je voor altijd van zal houden!

'The Bodyguard, de Musical', vanaf 3 november 2020 in de Zuiderkroon te Antwerpen. Tickets en info: www.thebodyguard.be


› Gepubliceerd vrijdag 14 februari 2020 om 11:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook