Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Blijf van mijn wijf vanaf 14 februari 2020 in Teater De Peerdestal

Vanaf deze avond en nog tot 28 maart 2020 kan je in Teater De Peerdestal gaan kijken naar Blijf van mijn wijf. Blijf van mijn wijf is een kluchtige komedie waarin de verschillen tussen mannen en vrouwen eens heerlijk op de korrel worden genomen.

Synopsis

Eva runt het vrouwenvluchthuis 'Blijf Van Mijn Lijf Huis'. Ze dreigt haar medewerkers Anja en Loes te ontslaan omdat er geen vrouwen zijn om op te vangen. Anja bedenkt een oplossing: ze doet alsof haar zus Irene slachtoffer is van haar verloofde Harry. Dit idee valt niet in goede aarde bij Harry, al is het maar omdat hij Irene dan een tijdje kwijt is. Of kan hij een manier bedenken om haar daar op te zoeken? Ondertussen heeft Eva haar handen vol aan haar dochter Wendy die niet zo afkerig tegenover het andere geslacht staat als haar moeder. Jaap, de nieuwe buurman die eens komt kennismaken, krijgt de ene verrassing na de andere te verwerken.

Cast

Met Myriam Vischschoonmaker/Mieke Abel, Hilda Hofman, Yolanda van den Broeck, Martine Lambrechts/Rennie Van Oosterwyck, Melanie Mertens, Maurice Van Tiggel, Staf Jennes en Jimmy Rubbens

Info en tickets

Blijf van mijn wijf nog tot 28 maart 2020 in Theater De Peerdestal

Reserveren kan via http://www.teaterdepeerdestal.be/ of via 0468 19 36 26 (van dinsdag tem vrijdag van 14u tot 18u).


› Gepubliceerd vrijdag 14 februari 2020 om 07:56 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook