Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Laura Tesoro komt naar Antwerpen

Ze is nog steeds maar 23 jaar, maar toch is Laura Tesoro al lang niet meer weg te denken uit het muziek- en medialandschap in Vlaanderen. Na de release van haar debuutalbum 'LIMITS' is Laura helemaal klaar voor een muzikaal 2020. Met haar gloednieuwe show speelt ze 6 exclusieve clubconcerten verspreid over heel Vlaanderen. Na haar indrukwekkende performance op de MIA's vorige week legt Laura weer even de focus op haar TV-werk met onder andere de opnames van The Voice Kids.

Vanaf mei draait alles weer om de muziek: ze speelt dan immers 6 exclusieve shows in zes verschillende steden verspreid over heel Vlaanderen: "Door deze clubtour kan ik mijn muziek letterlijk tot heel dicht bij de fans brengen," zegt Laura zelf. "De beleving van een intieme clubshow en een festival zijn heel verschillend, waardoor de optredens ook een hele nieuwe dimensie krijgen. Ik kijk zelf alvast enorm uit naar deze tour."
Online wordt al gretig gespeculeerd en gezocht naar data en tickets voor Laura's clubshows. Dat bewijst dat haar omvangrijke fanbase ook vol ongeduld uitkijkt naar de shows. De tickets zullen dan ook ongetwijfeld snel verkopen. Laura is ondertussen ook gestart met een Youtube Diary serie waarin de fans haar persoonlijker dan ooit te zien krijgen.

Na haar doortocht langs de Vlaamse clubs trekt Laura in de zomer ook terug opnieuw naar enkele zomerfestivals met haar repertoire vol hits.

Tickets voor deze unieke shows in Antwerpen, Sint-Niklaas, Hasselt, Brugge, Kortrijk en Herzele zijn vanaf nu te verkrijgen via www.show-time.be


› Gepubliceerd woensdag 12 februari 2020 om 07:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook