Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› De nieuwe, Vlaamse versie van MAMMA MIA! verkocht al 50.000 tickets

Vrijdag was het feest bij de sterrencast van de hitmusical ‘MAMMA MIA!’, want één maand voor de première ging het 50.000ste ticket over de toonbank en dat vierden o.a. Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Ilse La Monaca (Rosie), Michiel De Meyer (Sky) en acteur-regisseur Stany Crets (Bill) met taart én bubbels. Voor de cast en crew werd het een bijzondere dag, want voor het eerst konden ze kennismaken met de kostuums en werden in de repetitiezaal grote delen van het imposante decor binnengerold.

De tovenaars van haar en make-up hadden handen te kort, want de complete cast werd voor het eerst in personage gefotografeerd. De komende dagen neemt ‘MAMMA MIA!’ zijn intrek in het Hasseltse Ethias Theater waar op 22 februari de eerste try-outs starten. Op 7 maart is er de officiële feestelijke première, maar vanaf 5 maart kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg genieten van de grootste ABBA-hits die verwerkt zijn in een romantisch, bruisend verhaal met humor en veel energie.

In ‘MAMMA MIA!’ maken Johan Terryn (Sam) en Evi Hanssen (Tanya) hun musicaldebuut. Wie de hitmusical wil zien, maar nog geen kaarten heeft, kan best niet te lang wachten, want het aantal beschikbare plaatsen wordt steeds kleiner. Reserveren voor ‘MAMMA MIA!’ doe je op www.deepbridge.be


› Gepubliceerd zaterdag 8 februari 2020 om 14:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook