Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Judas TheaterProducties strikt opnieuw topcast voor de musical Ganesha - Een perfecte god

Exact 10 jaar na de wereldpremiere in Antwerpen brengt Judas TheaterProducties een herwerking van hun succesproductie "Ganesha Een perfecte god". Regisseur Martin Michel kan rekenen op een volledig nieuwe topcast met Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen en Wanne Synnave. Zij hebben alvast heel veel zin om er in te vliegen! De musical is vanaf 3 april 2020 te bewonderen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

NIEUWE CAST

GOELE DE RAEDT
Goele De Raedt verdiende reeds haar strepen als (musical)actrice. Zo was ze vorig seizoen nog te zien in "Aladdin" bij Uitgezonderd en in "Titanic" op het Donkmeer. Daarnaast doet ze regelmatig stemmenwerk zoals in de Disney film "Coco" als mama Imelda. Binnenkort kan je haar opnieuw bewonderen in Ketnet Musical, waar ze ook de vocal coaching voor haar rekening neemt. Mensen begeleiden in hun passie is iets waar Goele met hart en ziel voor gaat.

KIRSTEN COOLS
Kirsten Cools speelde verschillende rollen in het Ballet van Vlaanderen alsook bij Studio 100, Stage Entertainment, Uitgezonderd theater, V&V en Music Hall. Zij werd vaste choreograaf en regisseur bij Muzix musicalstages. Hoewel ze de laatste jaren minder op toneel stond, vond je ze wel vaak in de studio waar ze haar stem verleende aan verscheidene Disney- en andere tekenfilms. Kirsten heeft sinds enkele jaren ook haar eigen dansschool.

PIETER VAN KEYMEULEN
Pieter Van Keymeulen speelde mee in tvseries als "Spring, "Sara", "David", "Thuis", "Loslopend Wild" en "Familie". Hij speelde hoofdrollen in de musicals "Blood Brothers" en "Kiss Of The Spider Woman" van InTeam en was recent te zien in "FIERce!" van Theater M. Pieter is vaste presentator op MENTtv en nam onlangs 2 singles op getiteld 'You're The First The Last My Everything' en 'Je Neemt Me Mee'.

WANNE SYNNAVE
Wanne Synnave is wat je noemt een muzikale duizendpoot. Hij speelde o.a. mee in de musicals "Muerto!" en "Magdalena" en stond voor de camera in "Kosmoo" en "Hartendief". Wanne is daarnaast ook actief als auteur. Zo schreef hij script en de liedteksten voor de musicals "Magdalena" en "November '89". Sinds deze zomer is hij MNM DJ bij de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow samen met Kawtar Ehlalouch.

HET VERHAAL

"Ganesha Een perfecte god" vertelt het verhaal van Karin en Margreet. Deze twee vriendinnen besluiten om dit jaar eens niet op vakantie naar Spanje te gaan, maar om twee weken door India te reizen. Tijdens deze bizarre reis blijkt dat de cultuur en de religie van dit bijzondere land hun meer raakt dan ze zelf ooit voor mogelijk hielden. De dames reizen immers niet alleen. Ze worden begeleid door niemand minder dan Ganesha, de Indiase god van wijsheid en voorspoed. Hij kijkt, legt uit, voorziet van commentaar, troost, heeft lief en geeft inzicht. Hierdoor zullen Karin en Margreet na hun reis door India nooit meer dezelfde zijn.

Judas TheaterProducties zorgde al oor de uiteindelijke wereldpremiere in de zwarte zaal van het Fakkeltheater op 22 januari 2010. 10 jaar later acht de producent de tijd rijp voor een herwerking en herneming van deze gelauwerde productie.

Info en tickets

De voorstelling speelt van 3 april tot en met 26 april 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.

VOORSTELLINGEN:
3, 4, 9, 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24 en 25 april 2020 om 20u30
6 april 2020 om 20u00
12, 19 en 26 april 2020 om 15u00

RESERVEREN & TICKETS:
070 246 036 en www.judas.be
Tickets: 29,00 euro
VIP-tickets: 39,00 euro met een drankje en hapje tijdens de pauze, beste plaatsen, programma
(Alle prijzen zijn inclusief reserveringskosten)


› Gepubliceerd dinsdag 21 januari 2020 om 16:35 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Musical

donderdag 20 februari 2020 om 23:25 uur

› De MAMMA MIA!-cast is er klaar voor

woensdag 12 februari 2020 om 19:40 uur

› Govert Deploige vervangt Jeroen Van Dyck in MAMMA MIA!


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook