Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Cora van Mora brengt feestnummer Knallen met die Ballen uit

Het Nederlandse reclame-icoon slaat een nieuwe weg in: Cora van Mora gaat in de muziek. De snackkoningin met de zachte 'g' en de brede glimlach lanceert vandaag de feestkraker 'Knallen met die Ballen'. Een knipoog naar de overheerlijke bitterballen van Mora, natuurlijk.

Geen nood: een carriereswitch van snackheldin naar fulltime apres skikoningin is niet aan de orde. "Ik denk er niet aan om te stoppen als het gezicht van de heerlijkste snacks," aldus de goedlachse Cora. "Ik doe mijn werk als Cora van Mora al meer dan 30 jaar en vind het nog veel te leuk. De tekst van dit lied past alleen zó goed bij mij en die lekkere ballen, dat moest ik gewoon wel aangrijpen. En ik blijk dus ook te kunnen zingen," vertelt de Limburgse lachend.

Van apres skihut naar Carnavalhit

De release van de single valt nog binnen het skiseizoeneén in de aanloop naar de carnavalsperiode. Een bewuste strategie. 'Knallen met die Ballen' is namelijk speciaal geschreven voor de apres skiparty's en carnavalsfeesten. Het is de perfecte song om op te mee te stampen met skilaarzen aan je voeten en een flink glas bier in je handen. Cora eélf zal bovendien ook nog de baan op gaan om de dansvloeren van Moose Bars in heel Vlaanderen in vuur en vlam te zetten met haar bitterballenhit.

Wie liever niet meestampt op Cora’s ballenhit, kan ook gewoon smullen van de ballen zelf. Die zijn te verkrijgen aan de Mora-snackmuur die je in elke Moose Bar vindt.

Bekende Nederlandse producer


Berk Music Productions, bekend van onder meer Snollebollekes en Gebroeders Ko, brengt het feestnummer uit in Nederland: "Als Brabantse platenmaatschappij met een focus op Nederlandstalige muziek en feestmuziek, vinden wij het geweldig dat we het allereerste nummer van Cora mogen uitbrengen. Ze is een heus icoon!"

Mieke De Laat, directeur Marketing en Innovatie bij Mora: "We vinden het natuurlijk fantastisch dat Cora dit feestnummer uitbrengt en zijn apetrots op het resultaat. Of het bij dit nummer blijft, laten we aan haar over. Wat ons betreft smaakt het naar meer!"

Het nummer van Cora is vanaf vandaag beschikbaar via streaming.


› Gepubliceerd vrijdag 10 januari 2020 om 22:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook