Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Echt Antwaarps theater brengt nog tot 19 januari Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend in Arenbergschouwburg Antwerpen

Het echt Antwaarps teater kent in 2020 een doorstart. Ze kiezen opnieuw voor hun vertrouwde locatie, namelijk de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Het gezelschap keert daarmee terug naar zijn roots, want in mei 1982 vond daar de eerste voorstelling plaats. Na 38 jaar terug op de oorspronkelijke locatie: het is even wennen voor zowel de cast als de bezoekers. Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend is een hilarische komedie geworden, geheel in de stijl van het gezelschap met de vertrouwde formule.

Ruud De Ridder en Nicole laten zich omringen door hun trouwe acteursgroep Anke De Ridder, Cathy Petit, Tom Dingenen, Magda Peeters, Jef Caremans en Nick Delafontaine. In Nieuwjaarskind Van Ne Vriend zorgt een pasgetrouwde koppel ervoor dat de twee schoonfamilies met elkaar in de clinch gaan. Bij wie zal men namelijk kerstavond gaan vieren? De beide partijen zullen via pittige discussies elk hun gelijk proberen te halen. Het wordt vooral grappig als een hoogzwangere vriendin en een zaaddonerend ex-lief op de proppen komen...

Het Echt Antwaarps teater kiest voor deze productie opnieuw voor een prachtig decor. De vraag is echter: komt er een kleine of grote kerstboom. Ga het stuk nog ontdekken tot 19 januari. Ze spelen dit stuk slechts slechts 11 dagen, elke dag. Van 7 tot en met 17 mei 2020 spelen ze dan 'Wie zal het zeggen? Ik zeker niet!' in de Arenbergschouwburg. Daarnaast zijn er reisvoorstellingen (herhalingen van bestaande theaterproducties) die in heel Vlaanderen gezien kunnen worden.

Info en tickets: www.echtantwaarpsteater.be


› Gepubliceerd vrijdag 10 januari 2020 om 12:22 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Theater

vrijdag 28 augustus 2020 om 18:27 uur

› EWT-Theater in Deurne nog even gesloten


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook