Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Jebroer nam een groot risico, maar gelukkig kwam het goed

Eind vorige maand ontplofte het Kortrijke Nelson Mandelaplein toen StuBru DJ Gunther D Jebroer aankondigde als verrassingsgast tijdens het Kamping Kerstmis moment dat op het Warmste Week podium plaatsvond. De intro van Rebel, een nummer dat Regi met Jebroer recent uitbracht en dat ondertussen terug te vinden is in de Ultratop, volstond om de mensenmassa in beweging te brengen. Voor het einde van Kind van de Duivel nam de populaire zanger een grote gok en vroeg hij aan de massa of ze hun handen in de lucht konden steken, zodat ze hem konden opvangen als hij sprong.

"Crowdsurfen op de massa is best wel spannend, want eens je springt reken je erop dat er voldoende mensen zijn die je dragen. In Kortrijk was dat gelukkig het geval, maar toch, als ik de beelden terugzie besef ik dat ik best wel een groot risico nam, maar dat hoort nu eenmaal bij het leven. Ik hou van uitdagingen en wat ik zo fijn vond, was dat de mensen mij letterlijk op handen hebben gedragen of tenminste vooruitgeduwd. De liefde die ik in Vlaanderen krijg is bijzonder. Jullie houden van mijn muziek, luisteren naar mijn teksten en reageren massaal op mijn social media-posts. Samenwerken met Regi was en is heel bijzonder, omdat hij oprecht fan is van mijn eigentijdse muziek en dat is precies de weg die we het komende jaar inslaan, inclusief de nodige verrassingen."

Met ‘Rebel’ scoren Regi en Jebroer momenteel in de hitparade. De single is uiteraard digitaal beschikbaar.


› Gepubliceerd dinsdag 7 januari 2020 om 09:43 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook