Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Kerst op Chateau Meiland op kerstdag op VIJF

Chateau Meiland komt met Kerst terug naar VIJF. Al ruim 1 miljoen Nederlanders stemden bij SBS6 af op de kerstspecial van de Meilandjes en op 25 december is het eerste deel ervan ook op VIJF te zien.

In het eerste deel van de tweedelige special maken de Meilandjes maken het Chateau helemaal Kerst-klaar en dat kan natuurlijk niet zonder slag of stoot (lees: vloeken of wijnen). In totaal willen de Meilandjes 4 gigantische bomen opzetten in Chateau Marillaux. De kerstboom in de hal wordt het pronkstuk van het kasteel, de boom is 4 meter hoog en telt maar liefst 4.000 takjes, die 1 voor 1 uitgevouwen moeten worden. "Wat een gezeik! Ik kan geen boom meer zien," besluit Martien al gauw.

De familie organiseert met Kerst een groots feest voor vrienden en familie, vol gezelligheid met lekker eten, wijn en cadeaus. Het chateau moet er dus tiptop uitzien, iedereen steekt de handen uit de mouwen om het kasteel zo gezellig mogelijk te maken. Het hele verblijf, van de sale a manger tot het dak wordt versierd en aangekleed voor de komst van pere Noël.

Om 12u wordt er natuurlijk een pauze ingelast, want dan is het tijd voor een wijntje. Maar de pauze is van korte duur want zo een kasteel versiert zichzelf natuurlijk niet. Erica en Maxime gaan met een verhuislift aan de slag om het dak te decoreren, als dat maar niet uitdraait op een kerstfiasco...

Na het eerste deel van Kerst op Chateau Meiland, gaat Pink Xmas op VIJF verder met de film 12 Dates of Christmas.

Kerst op Chateau Meiland, op 25 december om 20u35 op VIJF en VIJF.be


› Gepubliceerd woensdag 25 december 2019 om 05:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook