Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bilzen Mysteries troost Jelle Vossen na deelname aan De Slimste Mens ter Wereld

Vorige week nam Jelle Vossen, de speler van Club Brugge met Bilzerse roots, deel aan De Slimste Mens ter Wereld, maar enkele dagen voor de start van de finaleweek, moest hij in de populaire tv-quiz de duimen leggen voor Andre Hazes. Als troost kreeg Jelle een geschenkmand aangeboden van Bilzen Mysteries, de Limburgse toeristische attractie die zich afspeelt rond de prachtige Landcommanderij van Alden Biesen en daar was hij duidelijk heel blij mee.

"Ik ben afkomstig van Bilzen en vind het fijn dat ze mij daar nog niet vergeten zijn. De geschenkmand met streekproducten kan mij zeker bekoren en binnenkort breng ik een bezoek aan Bilzen Mysteries. Een speurneus? Goh, ik ben eerder een goalgetter, maar wel eentje die heel nieuwsgierig is en benieuwd naar de 800-jarige geschiedenis van de Landcommanderij."

Buiten de feestdagen, kan je tijdens de kerstvakantie dagelijks terecht bij Bilzen Mysteries. Speur overdag mee in Bilzen Mysteries, Het Complot en achterhaal met behulp van commissaris Angel (Joke Devynck) en inspecteur Dewolf (Jeroen Dewulf) wie er verantwoordelijk was voor het drama, of was het toch een moord? ’s Avonds geniet je van een unieke avondwandeling en neemt de Heer van Biesen (Jan Decleir) je tijdens Bilzen Mysteries, Het Verhaal mee doorheen de geschiedenis van Alden Biesen, die eindigt met een uniek klank- en lichtspektakel.


› Gepubliceerd vrijdag 20 december 2019 om 14:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook