Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Ook radioman Stefan Ackermans keert met TV Plus terug naar het kleine scherm

Stefan Ackermans (49), Guy De Pre (65) en Martine Prenen (55) pikken de draad van hun tv-carriere weer op. Ook Stefan Ackermans krijgt een programma op de Vlaamse nationale zender TV Plus.

Stefan Ackermans was presentator bij Studio Brussel, Vier, Nostalgie en medeoprichter van 4FM en Life!TV. Vanaf januari presenteert hij wekelijks De Platenkast op TV Plus waarin bekende gasten de favoriete platen uit hun leven voorstellen. "De liefde voor muziek staat centraal," zegt Stefan Ackermans. "Dat is precies de rode draad draad in mijn leven. Samen met de gasten overlopen we tijdloze nummers uit hun leven met veel aandacht voor vinyl en platenhoezen. Ook talloze jeugdherinneringen en belangrijke carrieremomenten van de gasten komen aan bod. Dat zijn allemaal zaken die perfect bij TV Plus aansluiten, die volledig de kaart van retro en nostalgie trekt. Ik kijk ernaar uit om de vele gasten te mogen ontvangen in onze gezellige studio (lacht)."

Maar wachten tot januari hoeft niet. In de eindejaarsperiode presenteert Stefan al De Winterse 70 op TV PLUS.


› Gepubliceerd donderdag 19 december 2019 om 16:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook