Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Paprika vanaf 10 januari 2020 in EWT-Theater in Deurne

Door Van Boeckel regisseert een fantastische cast in deze komedie, die maandenlang volle zalen heeft getrokken in Parijs en doorheen Frankrijk. Brent Pannier (Kiss of the Spider Woman, De Sinksenfoor, De Muze van Rubens, Viva Minerva,...) maakt zijn entree op de EWT-scene met de nodige flair en wordt hierbij vergezeld door Daisy Thys, Paul Maes, Annik Pauwels en Marc Verbruggen.

Als paaldanseres en vrouw van ietwat lichtere zeden is het niet altijd gemakkelijk om je eeuwige glimlach te bewaren. Zeker niet als er onverwacht een jonge kerel voor de deur staat die beweert je zoon te zijn. Doen alsof je de werkvrouw bent, lijkt de enigste oplossing om deze ramp te ontlopen. Maar als een verliefde concierge, een hitsige brandweerman en je betweterige beste vriendin er zich ook mee willen bemoeien, gaat het van kwaad naar erger!

Info en tickets

Van 10 januari 2020 tot en met 23 februari 2020 in EWT-Theater in Deurne
Info en tickets: www.ewt.be


› Gepubliceerd zaterdag 4 januari 2020 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook