Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› The Best Of Musicals at the Movies in 2020 in Antwerpen en Gent

Voor het ultieme musicalfeestje moet je op 10, 11 en 12 januari in Stadsschouwburg Antwerpen of op 21, 22 en 23 februari 2020 in Capitole Gent zijn, want dan serveert Music Hall de derde editie van de succesformule The Best of Musicals. In het wervelende spektakel The Best of Musicals at the Movies brengt een ensemble met de strafste musicalstemmen, de grootste hits uit de bekendste musicalfilms zoals La La Land, Bohemian Rhapsody, The Greatest Showman, Les Miserables, Rocket Man, The Prince of Egypt, Footloose, Titanic, The Bodyguard, An Officer and a Gentleman,... .

De cast bestaat zoals steeds uit gelauwerde musicalstemmen. Zo mogen o.a. Hans Peter Janssens, Charlotte Campion, Chris Van Tongelen, Goele De Raedt, Wim Van Den Driessche, Elke Buyle, Marleen van der Loo en creatieve duizendpoot Gene Thomas in deze editie hun verbluffende capaciteiten nog eens ongegeneerd tentoonspreiden, maar naast deze toppers staan er ook 2 fantastische vocalisten voor het eerst in hun carriere in een musicalproductie.

Eva-Jane Smeenk en Ivann Vermeer maken musicaldebuut

Eva-Jane Smeenk (artiestennaam Eva Jane) is een Nederlandse zangeres die opgroeide in een muzikale omgeving, met een zingende mama (Linda Williams) en een muzikant als papa. Eva Jane ken je zeker als zangeres bij o.a. de band van Miguel Wiels, Clouseau, Cafe Flamand, K3. Voor o.a. het VTM-programma Liefde voor Muziek is Eva-Jane de afgelopen 5 seizoenen ook de vaste vrouwelijke stem.
Op 19-jarige leeftijd brengt Eva Jane in Nederland een eerste soloplaatje uit: Queen of Bees, waarna ze zich bewust wat weer op de achtergrond terugtrekt om te kunnen gaan schrijven en componeren. Ze schreef dan ook al tal van songs voor andere artiesten, maar bracht ook zelf solosingles uit zoals Drinking Champagne Like It's Milk, Never To Never Again, Spinning Around en een eerste solosingle in Belgie Beautiful Face (2018).

Ivann Vermeer zet zijn eerste muzikale stappen in de succesvolle kindergroep The Bubbles. Later groeit hij uit tot een gelauwerd en veelgevraagd backing vocalist en begeleidt gerenommeerde nationale en internationale artiesten, zoals Paul Young, Lionel Richie, Rob De Nijs, Leo Sayer, The Three Degrees en vele anderen. Na 11 schitterende liveshows behaalt Ivann in 2005 een welverdiende 3de plaats in het VTM-programma X factor en gedurende 5 seizoenen toont Ivann als leadzanger bij Sterren op de dansvloer zijn uitzonderlijke vocale capaciteiten.
In mei 2019 schitterde Ivann als leadzanger in de sublieme George Michael-tributeshow The Edge of Heaven Tour. De fenomenale show en Ivann's ijzersterke interpretatie van George Michael, oogstten niets dan lof van pers en publiek. In die mate zelfs dat de show een nationaal en internationaal vervolg krijgt en dat Ivann als George Michael het podium mocht delen met de Nederlandse superster Glennis Grace, tijdens haar uitverkochte Whitney tribute in de Antwerpse Lotto Arena op 26 oktober 2019.

Voor zowel Eva-Jane als Ivann betekent deze deelname aan The Best of Musicals at the Movies een nieuwe uitdaging in hun muzikale avontuur, maar eentje die ze voluit en met veel overgave zullen aangaan! Voeg aan dit alles nog eens de engelenstem van Charlotte Verduyn, het mannelijke tegengewicht van Christophe Coenegracht, Jeroen Logghe, Rick van den Belt en het 20-koppige live orkest toe, en u begrijpt dat The Best of Musicals at the Movies een musicalspektakel wordt om duimen en vingers van af te likken!

Info en tickets

Info en tickets: www.musichall.be

10-11-12 januari 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen
21-22-23 februari 2020 in Capitole Gent


› Gepubliceerd maandag 6 januari 2020 om 00:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook