Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend van het echt Antwaarps teater vanaf 9 januari in Arenberg Antwerpen

Vanaf donderdag 9 januari speet het echt Antwaarps teater hun eerste productie in de Arenberg! Het echt Antwaarps teater keert dus, na 34 jaar, terug naar de schouwburg waar het in 1981 geboren werd. Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend speelt alle dagen vanaf donderdag 9 januari tot en met zondag 19 januari in de Grote Zaal van de Arenberg. Telkens om 20u15 en op zondag om 15u00.

Synopsis

Peter en Michelle zijn een pas getrouwd koppel. Met de kerst- en nieuwjaar periode in het vooruitzicht hebben ze een groot probleem. Hij vierde tot nu elke kerstavond met zijn ouders en zij deed hetzelfde met haar ouders. Allerlei voorstellen worden er door het jonge koppel gedaan maar de ouderen houden vast aan hun traditie. Tegen hun zin geven ze uiteindelijk toe aan het compromis om samen nieuwjaarsavond te vieren. Maar dan volgt de ene verrassing op de andere!

Het belooft een spannende nieuwjaarsavond te worden, vol goede bedoelingen die uitmonden in misverstanden.

Info en tickets

Cast: Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Anke De Ridder, Nick Delafontaine, Cathy Petit, Tom Dingenen, Magda Peeters, Jef Caremans

Tickets kan je bestellen op het vertrouwde telefoonnummer 03 231 64 64 of online op www.echtantwaarpsteater.be


› Gepubliceerd zondag 5 januari 2020 om 13:01 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook