Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Vapeurs 3 Trossen Los vanaf 9 januari 2020 in Fakkeltheater Antwerpen

Nele Goossens, Anne Mie Gils en Myriam Bronzwaar zijn hun koffers aan het pakken voor een luxe vriendinnencruise. De vier dames gaan de laatste rechte lijn in naar de première van de nieuwe vriendinnenkomedie VAPEURS 3. Ook deze keer leren de vriendinnen omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang.

VAPEURS 3 TROSSEN LOS is vanaf 9 januari 2020 te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen. Deze keer kiezen de vier hartsvriendinnen het ruime sop met een groot cruiseschip. De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Onder het label LADIES AT THE THEATRE brengt Uitgezonderd., het productiehuis van James Cooke en Bob Jennes, voorstellingen exclusief voor dames.

Drie jaar geleden lanceerde JAMES COOKE het nieuwe concept LADIES AT THE THEATRE. De vriendinnenkomedie VAPEURS sloeg in als een bom en vorig jaar breide VAPEURS 2 IN DE SNEEUW er bijzonder succesvol een vervolg aan. En ook dit jaar is het vriendinnenclubje weer van de partij met een gloednieuw avontuur.

In deze nieuwe doldwaze komedie zoeken de dames de zee op! Tijdens hun luxe cruise ontbreken ook hier hun kwaaltjes en psychische ongemakken die bij de overgang horen niet. Lydia loopt (opnieuw) over van verliefdheid voor een toyboy terwijl de andere dames geconfronteerd worden met een man die bedriegt, de zoektocht naar een date of een writersblock. Kortom, ook tijdens deze reis zal je je geen moment vervelen!

Info en tickets

Van 9 januari 2020 tot en met 2 februari 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Tickets: www.uitgezonderd.be


› Gepubliceerd donderdag 2 januari 2020 om 17:42 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook