Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Koen Crucke is er klaar voor: "Dit voelt als een thuismatch"

Na een fantastische reeks voorstellingen in de Antwerpse Elckerlyc, kan je morgenavond in de Gentse Capitole nog één keer genieten van ‘La Cage Aux Folles’, de bejubelde musical van regisseur Stany Crets met in de hoofdrollen Koen Crucke (Albin/Zaza) en Koen Van Impe (Georges). Koen Van Impe werd in laatste instantie toegevoegd na het wegvallen van Johny Voners.

De legendarische, humoristische, maar tevens ook ontroerende musical speelt zich af in het bruisende nachtleven van Sint-Tropez, waar Georges een nachtclub uitbaat en zijn echtgenoot Albin, die de grote hit is met zijn travestie act ‘ZaZa’. De poppen gaan aan het dansen wanneer Georges zijn zoon aankondigt dat hij gaat trouwen met de dochter van een conservatieve politicus.

Voor Koen Crucke wordt het morgenavond een bijzondere voorstelling: “Ik heb genoten van de musical, de voorstellingen, het applaus en de staande ovaties die we met deze cast in ontvangst mochten nemen. Morgenavond is er de laatste voorstelling in de Gentse Capitole, wat voor mij aanvoelt als een thuismatch. Ik ben nog steeds erg verweven en vertrouwd met het Gentse publiek, dus ik ben blij dat ze massaal reageerden en morgenavond op de afspraak zijn. Het wordt een avond met gemengde gevoelens. Ik ga een traantje wegpinken als het doek dichtgaat, want wat ik de voorbije maanden heb meegemaakt, was voor mij heel bijzonder.”

De musical ‘La Cage Aux Folles’ van regisseur Stany Crets, met o.a. Koen Crucke, Koen Van Impe, Greet Rouffaer, Daisy Thys, Manou Kersting, Matthew Michel en Helle Vanderheyden, een live-orkest en een ensemble van 11 geweldige dansers, speelt morgenavond in de Gentse Capitole. De laatste tickets bestel je aan de kassa of online, via www.deepbridge.be


kurt.frederickx@houseofentertainment.be

OVER DEEP BRIDGE

Deep Bridge werd in het voorjaar van 2017 opgericht. Het huis maakt musical en theater voor een breed publiek en benadert zijn voorstellingen altijd met een gezonde dosis gekheid. Deep Bridge kiest voor een mix van lokale, nieuwe producties en eigen versies van internationale titels.

In een eerste jaar tekende het huis voor de ‘Rocky Horror Show', 'Ridders van de Ronde Keukentafel' en 'Doornroosje'. In het tweede seizoen werden daar heel wat voorstellingen aan toegevoegd: ‘Er was Eens…, het Sprookjesconcert’, ‘Meiskes & Jongens’ met muziek van Raymond van het Groenewoud, ‘The Christmas Show’, en recent ‘Monty Python’s Spamalot’ en ‘Assepoester’.

Dit seizoen staan ‘La Cage aux Folles’ met onder andere Koen Crucke en Koen Van Impe op de agenda, ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ met Maureen Vanherberghen en vanaf februari 2020 een eigen, volledig Vlaamse versie van ‘MAMMA MIA!’ op stapel. Voor die laatste wist Deep Bridge een verrassende cast samen te stellen met onder andere Ann Van den Broeck, Evi Hanssen, Tinne Oltmans en Michiel De Meyer. Het volgende seizoen staan 'Urbanus, de musical' en een nieuwe versie van 'The Sound of Music' gepland.


› Gepubliceerd vrijdag 6 december 2019 om 21:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook