Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Laatste weekend van Over De Doden Niets Dan Goeds in Fakkeltheater

Dit weekend kan je voor de allerlaatste keer een voorstelling bijwonen van Over De Doden Niets Dan Goeds. Je kan terecht in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. De productie is een echte schuivenkomedie met o.a. Gregory Van Damme, Jerry Verhaert, Frank Van Erum en Loes Van den Heuvel.

Wat kan er allemaal mislopen in een mortuarium? Daar wil je eigenlijk niet bij stil staan, maar je wil het nu zeker te weten komen in deze dolle komedie van Frank Van Erum. De lach staat vooral centraal in de allereerste nog nooit vertoonde SCHUIVENKOMEDIE.

Verstand op nul en gaan met de banaan.

Info en tickets

Auteur: Frank Van Erum
Regie: Frank Van Erum
Cast: Frank Van Erum, Paul Peeters, Jerry Verhaert, Walter De Groote, Gregory Van Damme, Liesbet Verstraeten, Nicky Langley, Amber Verleyen en Loes Van den Heuvel.

Tickets: https://fakkeltheater.be/voorstelling/over-de-doden-niets-dan-goeds› Gepubliceerd vrijdag 22 november 2019 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook