Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Mo Gilligan: There’s Mo To Life op 4 oktober 2020 in de Arenberg in Antwerpen

Mo Gilligan is een van dé rijzende sterren in de Britse comedy. En hij gaat hard: hij is een wereldwijde hit op Netflix, heeft een BAFTA-nominatie op zak en zijn eigen tv-show op Channel 4 is trending in zowat alle entertainmentlijstjes. De ene sketch na de andere gaat viraal en hij mag onder meer Drake en Stormzy tot z’n fans rekenen. Geen wonder dus dat The Times hem recent tot Funniest Man in Britain kroonde.

Volgende wapenfeit voor Mo Gilligan? De 'There's Mo To Life World Tour 2020' met een halte in de Arenberg op zondag 4 oktober! Zijn vorige tournee brak alle records, zaal na zaal verkocht hij in no time uit. Het staat vast: deze keer is dat niet anders. Twijfelen is dus geen optie! Tickets voor de voorstelling van Mo Gilligan in Antwerpen zijn vanaf vrijdag 22 november om 10u te koop via livenation.be en arenberg.be.

› Gepubliceerd vrijdag 15 november 2019 om 16:29 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook