Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Bloed, Zweet & Tranen nog tot en met 23 november in Noordteater Antwerpen

Gisteren ging Bloed, Zweet & Tranen in première in het Antwerpse Noordteater. Nog tot en met 23 november kan je naar deze tragikomedie gaan kijken van auteur Jack Staal in een regie van Tom De Beckker.

Synopsis

Oud-wielrenner Marcel de Sutter stoomt zijn zoon Frank klaar voor het in aantocht zijnde kampioenschap van België voor amateurs. Een titel die hemzelf, naar eigen zeggen, dertig jaar geleden werd ontstolen. Een titel die hem deze keer, daar is hij rotsvast van overtuigd, niet meer zal ontsnappen. Alle middelen hiervoor zijn goed en Frank wordt dan ook dag in dag uit door zijn vader op een haast onmenselijke manier afgepeigerd. Sociale contacten, en dan vooral met vrouwen, moeten hierbij zoveel mogelijk vermeden worden want, aldus Marcel: “Koers dat is iets voor echte mannen!” Als zoon Frank dan toch uiteindelijk, vlak voor het bewuste kampioenschap, met zijn grote liefde voor de pinnen komt en dit dan ook nog iemand van het mannelijk geslacht blijkt te zijn, slaan ten huize de Sutter alle stoppen door!

Info en tickets

Van 26/10/2019 t/m 23/11/2019
Aanvang avondvoorstellingen op donderdag, vrijdag en zaterdag om 20:15 u. Zondag matinee om 15 u.

Noordteater, Sint-Nicolaasplaats 3-5 (Lange Nieuwstraat), 2000 Antwerpen
Info en tickets: www.noordteater.be


› Gepubliceerd zondag 27 oktober 2019 om 09:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook