Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› Drie nieuwe Mega Mindy avonturen op DVD

Deze week verschijnt de DVD Mega Mindy ?? De Valsmunters met daarop drie gloednieuwe avonturen van onze megapopulaire superheldin.

De Valsmunters

Een man ziet tijdens een wandeling met zijn hond plots een spook op het kerkhof dwalen. Het wordt nog mysterieuzer wanneer de slager, de groenteboer, de bakker en oma Fonkel beschuldigd worden van het uitgeven van vals geld. Mieke besluit om het spook op het kerkhof eens van dichtbij te onderzoeken. Commisaris Migrain heeft het veel te druk met het schrijven van zijn memoires. Mega Mindy tijd!

De tombe van Djenghis Khan

Uit het gemeentehuis verdwijnt een dossier dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djenghis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen. Tijd voor Mega Mindy om dit te onderzoeken!

Hoog bezoek

Peter en Katja die hun best doen om zich als hertog en hertogin "Van koets tot Keuningen" voor te doen. Migrain is druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij hun samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron heeft gestolen. Gelukkig is Mega Mindy er steeds om problemen op te lossen!


› Gepubliceerd zondag 28 juni 2009 om 12:38 uur door Hans Van Dyck
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook