Sterrennieuws
Pretpark | Vlaanderen

› Plopsa blijft waarschuwen voor valse online acties

Momenteel circuleren er op Facebook en via mail verschillende berichten waarin Plopsa onder andere toegangstickets en jaarabonnementen belooft. Nieuw is dat mensen hier nu ook voor moeten betalen. De Plopsa Group benadrukt dat desbetreffende berichten nep zijn en wil mensen blijven waarschuwen om enkel via de officiële communicatiekanalen van Plopsa of van partners aan wedstrijden deel te nemen.

Naast de zogenaamde phishingberichten waarbij oplichters gevoelige informatie proberen te verkrijgen om het vervolgens te misbruiken, is het nu ook zo dat bepaalde berichten mensen aansporen om tot een betaling over te gaan. Het gaat van berichten waarbij mensen via een wedstrijd kans maken op een ‘Cadeaukaart’ ter waarde van €150 tot ‘toegangstickets’ voor 35 en 49-jarige vrouwen die aan slechts €1,50 aangeboden worden.

“Er zijn reeds verschillende personen die ons contacteerden die al een betaling verricht hebben. Dat geld zijn ze uiteraard kwijt. We willen dus iedereen waarschuwen om op dergelijke berichten niet te klikken en in geen geval tot betaling over te gaan!”, stelt Sebastien Momerency, Marketing Director van de Plopsa Group. “We vinden dit uiterst belangrijk om te signaleren, zeker omdat we merken dat de berichten al volop gedeeld werden. We raden mensen dan ook aan om enkel via de officiële communicatiekanalen van Plopsa of van partners aan wedstrijden en andere acties deel te nemen.”, zegt Momerency.


› Gepubliceerd vrijdag 30 augustus 2019 om 17:16 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

maandag 11 mei 2020 om 17:27 uur

› Attractiepark Toverland heropent haar poorten

vrijdag 27 december 2019 om 08:18 uur

› Plopsa neemt Comics Station Antwerp over


Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook