Sterrennieuws
Pretpark | Vlaanderen

› Meer dan 10.000 bezoekers voor derde editie van Yesterdayland

Met meer dan 10,000 bezoekers was de derde editie van Yesterdayland, dat zaterdag 24 augustus plaatsvond in Bobbejaanland, een enorm succes! “De zon was volop van de partij en iedereen had er zin in,” verduidelijkt woordvoerder Jo Langela.

Peter Koelewijn opende het festival op het Lage Landen Podium met een set die op heel veel bijval kon rekenen van het talrijk opgekomen publiek. Gelijkertijd werden de andere podia opgestart: Schmutz op de main stage, Revolution 69 op 60's en een Barry White Tribute op de Crooner Stage. Op het Lage Landen Podium waren er opmerkelijke passages van Christoff en George Baker gevolgd door BZN’s Jan & Anny.

Op het 70's-80's-podium was het feest vanaf het eerste moment met o.a. Kaoma, Katrina, Bellamy Brothers en in de vooravond Praga Khan. Tussenin had Vicky Leandros voor een waar hoogtepunt gezorgd. Dat deed ook de Zuid-Afrikaanse popzangeres Naydine met een speciale Yesterdayland Ladies of Pop-show. Disco en soul waren weggelegd voor The Trammps en afsluiter Sister Sledge.

Manfred Mann’s Earth Band schitterende op het 60's-podium dat sfeervol werd afgesloten door de Antwerpse Grungblavers. Gedurende de hele dag was het genieten van old timers, een vintage market en smullen van heerlijke lekkernijen die op ouwerwetse wijze werden klaargemaakt.

Weinig of geen incidenten op het festivalterrein volgens Langela: er was gratis water voorzien gezien het warme weer en ook de gratis Yesterdayland busservice was een schot in de roos, want bijna 4.000 mensen werden hiermee naar het festival gebracht.

Op naar de vierde editie waar al één naam voor bekend is gemaakt: Willy Sommers. Hij brengt er de laatste voorstelling van zijn nieuwe Sommers of 69-tour. Alvast iets om naar uit te kijken!


› Gepubliceerd zondag 25 augustus 2019 om 22:22 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Pretpark

maandag 11 mei 2020 om 17:27 uur

› Attractiepark Toverland heropent haar poorten

vrijdag 27 december 2019 om 08:18 uur

› Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

vrijdag 30 augustus 2019 om 17:16 uur

› Plopsa blijft waarschuwen voor valse online acties


Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook