Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Ook tweede festivaldag van Brussels Summer Festival schot in de roos

Op deze tweede dag van het BSF werd het Paleizenplein in vuur en vlam gezet door de lyrics van Booba featuring Médine, Bramsito en Maes. Met zijn meeslepende performance en de spectaculaire lichteffecten pakte hij het publiek moeiteloos in.

Dé verrassing van de dag was zonder enige twijfel de mysterieuze Pomme die tijdens een beklijvende show de harten van alle festivalgangers op de Kunstberg veroverde. De neo-soul van de Nederlands-Ghanese Nana Adjoa liet een tot de nok gevuld Madeleine ook geen seconde onberoerd … Tot slot toonden artiesten zoals Caballero & JeanJass en Feu! Chatterton dat ze hun kunstjes nog steeds niet verleerd zijn.

Deze vrijdag nodigt het BSF iedereen uit om het repertoire van de levende legende Giorgio Moroder te komen (her)ontdekken. Deze talentvolle producer, muzikant en bejubelde componist geeft exclusief voor het BSF een unieke live show met tal van muzikanten.

S.Pri Noir en zijn natuurlijke klasse, de hitmachine Manic Street Preachers en de ontdekking van de zeskoppige indieband Inuït zijn de andere hoogtepunten van de avond. Rockliefhebbers kunnen deze vrijdag op een hoogtepunt afsluiten met het optreden van de Brusselse groep Whispering Sons in de Madeleine!


› Gepubliceerd vrijdag 16 augustus 2019 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

woensdag 15 april 2020 om 20:07 uur

› Suikerrock verplaatst naar 2021

woensdag 15 april 2020 om 20:05 uur

› Stad Genk annuleert Genk On Stage

woensdag 15 april 2020 om 19:15 uur

› Rock Herk verplaatst naar 16 en 17 juli 2021

woensdag 15 april 2020 om 19:12 uur

› Ook Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook