Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Qmusic-dj Vincent Fierens krijgt eigen verdwaalpaal op het strand van Oostende

Afgelopen dinsdag vierde Qmusic-dj Vincent Fierens zijn 27ste verjaardag. Joren Carels, met wie Vincent de hele zomer lang de ochtendshow presenteerde vanuit het Q-Beach House, had een verrassing voor hem in petto. Vanmorgen, vrijdag 16 augustus, ontdekte Vincent in het bijzijn van Walter 'de burgemeester' De Donder op het strand van Oostende zijn cadeau: een verdwaalpaal van zijn hoofd.

Kijken


Walter De Donder maakte de onthulling officieel: "Vincent, de verrassing past niet in je auto, maar geeft wel richting aan sommige mensen hun leven." Vincent had het niet verwacht: "Dat ben ik? Ik ben een verdwaalpaal op het strand van Oostende?", lachte hij. Wie de komende twee weken nog naar Oostende gaat, kan de verdwaalpaal vinden aan het Q-Beach House.

Het onthullen van de verrassing betekende ook de laatste ochtendshow van Qmusic-dj's Vincent en Joren van deze zomer vanuit het Q-Beach House. Nu maandag 19 augustus begint het nieuwe ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck om 06.00 aan een gloednieuw radioseizoen. Vincent Fierens en Joren Carels zijn vanaf maandag 2 september elke weekdag terug te horen op Qmusic van 20.00 tot 22.00.


› Gepubliceerd vrijdag 16 augustus 2019 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook