Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Jan Schepens is understudy Daens! Ook de volledige cast is nu compleet

Studio 100 maakte vandaag bekend dat Jan Schepens, naast zijn rol als broer Pieter Daens, ook de understudy wordt van de titelrol in de gelijknamige musical. Eerder was al bekend dat Peter Van De Velde de hoofdrol in deze nieuwe 2.0-versie van de musical op zich zal nemen. Jan Schepens heeft al heel wat producties op zijn palmares staan. Zo speelde hij de rol van het Beest in Disney's Beauty and the Beast en had hij hoofdrollen in musicals als Mamma Mia, Evita, Rubens, Ben X, enz.

Om zich klaar te stomen voor hun rol in de musical Daens gingen hoofdrolspelers Peter Van De Velde en Jan Schepens deze ochtend op ontdekkingstocht door het historische centrum van Aalst. Ze wandelden er letterlijk in de voetsporen van priester Daens. Onder begeleiding van een deskundige gids kwamen ze tal van anekdotes en verhalen te weten uit het leven van Daens.

Daarnaast maakt Studio 100 vandaag ook het volledige ensemble bekend. Eerder waren de namen van de hoofdcast al vrijgegeven maar nu zijn daar ook de namen van het ensemble aan toe gevoegd. En ook in het ensemble werd de rode draad van talent doorgetrokken.

Gert Verhulst, bezieler: “Ik ben bijzonder tevreden dat we naast een geweldige hoofdcast nu ook over ijzersterke namen in het ensemble beschikken om verder invulling te geven aan het ontroerende en meeslepende verhaal van Daens."

Ensemble Daens:
Annelies Boel
Pieter Casteleyn
Charline Catrysse
Martijn Claes
Steven Colombeen
Christophe Degelin
Nordin De Moor
Ellen Dilles
Joris De Beul
Line Ellegiers
Jozefien Grossen
Pauline Joris
Dorian Liveyns
Liesbeth Roose
Tim Saey
Chris Schep
Wout Sels
Laura Seys
Jurgen Stein
Tim Stuart
Sven Tummeleer
Liv Van Aelst
Wim Van den Driessche
Dirk Van Vaerenbergh
Hilde Van Wesepoel
Maja Van Honsté

Verhaal

De musical Daens is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van grootmeester Stijn Coninx. Hij situeert zijn epos over recht en onrecht, over leven en dood, in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven van de arbeidersklasse. Eén man gaat echter de strijd aan met het immense onrecht van die tijd. Die man is priester Adolf Daens.

Daens zal vanaf 22 februari afwisselend met spektakel-musical 40-45 te zien zijn in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Tickets & info via www.daens.be


› Gepubliceerd woensdag 7 augustus 2019 om 15:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Musical

vrijdag 10 januari 2020 om 17:07 uur

› 3 extra voorstellingen voor musical MAMMA MIA!

donderdag 5 december 2019 om 15:01 uur

› Meer dan 20.000 tickets verkocht voor Assepoester


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook