Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Willy Sommers lanceert nieuwe single Je Brengt Me Van De Wijs

Voor Willy Sommers is het nog 2 weken aftellen tot z'n langverwachte nieuwe album "Sommers Of '69" verschijnt, een CD waarvoor Willy maanden geleden ging grasduinen in het repertoire uit 1969 van z'n voormalige coverband "The Yeats". Voorbode van dat nieuwe album was Willy's vorige single 'Eeuwige Dromers', een nummer dat het de voorbije maanden goed deed op de radio.

Morgen mag Willy dubbel vieren want naast het feit dat hij morgen jarig is (hij wordt 67) releast hij ook meteen de tweede single uit z'n aankomende album. 'Je Brengt Me Van De Wijs' is een magnifiek georkestreerde bewerking van 'Judy indisguise' van John Fred & his playboy band. Willy koos hiermee opnieuw voor een nummer dat hem nauw aan het hart ligt en dat hij in 1969 maar al te vaak zong met z'n Yeats-kompanen. De jongste fans kunnen opnieuw kennismaken met een iconische song uit onze muziekgeschiedenis in een hedendaags kleedje, de mensen die het oorspronkelijke nummer wel al kennen uit hun jeugdjaren zal Willy ongetwijfeld een flinke teug nostalgie bezorgen.

'Je Brengt Me Van De Wijs' verschijnt morgen, vrijdag 9 augustus 2019 als digitale download en via streaming. Het nummer kan ook worden teruggevonden op het nieuwe album "Sommers Of '69" dat op vrijdag 23 augustus a.s. verschijnt.


› Gepubliceerd donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

zondag 17 november 2019 om 16:00 uur

› Waar is Mathi(as) Vergels?

vrijdag 25 oktober 2019 om 13:00 uur

› Nieuw album voor Laura Tesoro: Limits


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook