Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Tinne Oltmans tekent artiestencontract bij Universal Music

Zangeres en actrice Tinne Oltmans (26) heeft een artiestenovereenkomst met Universal Music afgesloten en komt dit najaar met een eerste solo-single.

Tinne is één van de meest veelzijdige nieuwe talenten in Vlaanderen. In 2017 maakte zij grote indruk in het Eén-programma ‘Steracteur, sterartiest’, waarin ze tweede werd. Maar Tinne nam haar eerste grote stappen als zangeres op zich in de Studio 100 serie ‘Ghost Rockers’. Deze uiterst succesvolle reeks bezorgde haar en haar collega’s de eerste Top 10 noteringen in de Ultratop single- en albumlijsten. ‘Ghost Rockers’ tourt nog tot 31 augustus door Vlaanderen met een reeks afscheidsconcerten. Daarna richt Tinne haar pijlen op haar solocarrière.

“Sinds mijn deelname aan ‘Steracteur, sterartiest’ is mijn ambitie om mij als zangeres verder te ontplooien alleen maar gegroeid”, zegt Tinne. “Een uitdaging die ik graag met Top Act en Universal Music wil aangaan”.


› Gepubliceerd vrijdag 9 augustus 2019 om 11:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook