Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Allerlaatste tickets voor het Gezin Van Paemel

Goed nieuws verspreidt zich duidelijk als een lopend vuur. De voorstellingen van “Het gezin Van Paemel”, met Jo De Meyere in de hoofdrol als boer Van Paemel, zijn zo goed als uitverkocht. Organisator De Kwelm vzw, het productiehuis voor professionele voorstellingen in de Oost-Vlaamse spreektaal, besliste in overleg met het CC Leietheater om extra voorstellingen in te plannen. Tegelijk wordt het online ticketplatform van CC Leietheater opgestart.

Het stuk, de auteur en de acteurs

Een bewerking van het toneelstuk “Het gezin Van Paemel” wordt de opener van het gloednieuwe CC Leietheater in Deinze vanaf 5 september 2019. Met het stuk – geschreven door Cyriel Buysse, geboren in Nevele – wil de stad Deinze het Leietheater onmiddellijk sterk op de culturele kaart zetten en een link maken naar de recente fusie met Nevele.

In het bekende stuk van Cyriel Buysse – waarin boer Van Paemel met zijn gezin op de hoeve van baron De Wilde woont en werkt – speelt Jo De Meyere samen met getalenteerde liefhebber-acteurs uit de regio; Hans Van Cauwenberghe regisseert. Het wordt een sublieme beleving!

Extra voorstellingen wegens groot succes

Meer dan 8.500 tickets zijn nu al de deur uit, verspreid over de 18 reeds geplande voorstellingen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in september en het eerste weekend van oktober 2019.

Om aan de aanhoudende vraag naar tickets tegemoet te komen hebben we nu ook 2 bijkomende voorstellingen voorzien op zondag 22 september en zondag 6 oktober om 11 uur. Dit zijn de allerlaatste mogelijkheden, er zullen geen voorstellingen meer bijkomen!

De Kwelm vzw zet hiermee sterk in op een zo ruim mogelijk programma van deze bijzondere voorstelling en hoopt hiermee alle geïnteresseerden een plaatsje te zullen kunnen aanbieden. Cyriel Buysse moest het weten hoeveel eer hij de nieuwe cultuurtempel van Deinze aandoet!

Meer informatie over de voorstellingen en reservaties: www.hetgezinvanpaemel.be.


› Gepubliceerd maandag 12 augustus 2019 om 23:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook