Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Jeremy Vandoorne als verteller in Sneeuwwitje, het sprookjesballet

Niemand minder dan Jeremy Vandoorne, gekend als Xavier uit ROX, zal de rol van verteller in “Sneeuwwitje, het sprookjesballet” op zich nemen. Geen evidente rol voor Jeremy Vandoorne, hij moet het sprookje bij de allerkleinste balletliefhebbers op een boeiende, interactieve manier met de nodige humor overbrengen. Maar daar vreest Jeremy Vandoorne helemaal niet voor integendeel.

“Ik ben verheugd dat Prima Donna Events met dit project tot bij mij kwam. Het is de eerste keer dat ik meespeel in een balletproductie maar ik sta te popelen om eraan te beginnen. Gelukkig moet ik niet mee dansen, dus wie daar op had gehoopt moet ik teleurstellen, geen roze tutu of plié voor mij. Maar daar gaat dan ook mijn kus aan Sneeuwwitje ;). Het is mijn rol om een sterke mixvorm van acterende/presenterende monoloog te brengen om het geheel woordelijk te overkoepelen en zo op een interactieve en boeiende manier het sprookje te vertellen aan de kleine balletliefhebbers.

In een mix van theater en ballet met live symfonisch orkest willen we de kleine en grote dansliefhebbers een onvergetelijke middag bezorgen met dit uniek concept.

Ik ben blij dat Prima Donna Events naast de professionele balletdansers en muzikanten voor mij koos in deze hoofdrol, we spelen met “Sneeuwwitje, het sprookjesballet” op 15 december (14u & 17u) in Stadsschouwburg Antwerpen en op 26 (14u & 17u) en 27 december (11u & 14u) in Capitole Gent dus de lat ligt hoog en zeker de verwachtingen!”

Tickets & info: www.primadonnaevents.be


› Gepubliceerd woensdag 14 augustus 2019 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook