Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Het derde seizoen van True Detective is vanaf 4 september beschikbaar op boxset, Blu-ray en DVD

In het derde seizoen van HBO's spraakmakende True Detective worden we meegenomen naar de Ozarks, een onherbergzaam gebied dat zich uitstreekt over Kansas, Missouri, Arkansas en Oklahoma. Verspreid over drie tijdsperiodes onderzoeken twee detectives er een mysterieuze en bovenal macabere verdwijning. Dit nieuwe seizoen is televisie van het hoogste niveau en werd recent genomineerd voor 9 Emmy's.

Tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali ('Green Book', 'Moonlight', 'House of Cards') schittert als Wayne Hays, politiedetective en Vietnam veteraan die zich samen met zijn collega buigt over de verdwijning van 2 kinderen. Naast Ali maken ook Carmen Ejogo ('Fantastic Beasts', Selma'), Stephen Dorff ('Somewhere') en Ray Fisher ('Justice League') hun opwachting in deze reeks van Nic Pizzolatto.

Het derde seizoen en de boxset met de drie seizoenen van True Detective zijn vanaf 4 september beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS

In het derde seizoen van de populaire HBO® serie speelt Oscar®- en Golden Globe®-winnaar Mahershala Ali een gepensioneerde rechercheur die al 35 jaar gekweld wordt door een vermissingszaak uit 1980, waarbij twee kinderen uit West Finger (Arkansas) verdwenen.

BONUSMATERIALEN

Designing The Decades
A Conversation with Nic Pizzolatto and T Bone Burnett
Finale Extended Cut
Bonus Footage


› Gepubliceerd donderdag 15 augustus 2019 om 13:55 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook