Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Nieuwe single voor Wim Leys: Dan Toch Liever Vrij

Wat moet je doen als een relatie helemaal op is en beide partners enkel nog eigen hart en weg volgen? Moet je die uitzichtloze situatie rekken of is het niet beter om je eruit te bevrijden? Dat vraagt Wim Leys zich in ‘Dan toch liever vrij’ af over een situatie die veel mensen bekend zal voorkomen.

‘Want de tijd raast door, op het foute spoor’: zo heeft Bart Herman het prachtig verwoord in de tekst die hij schreef voor deze nieuwe single van Wim Leys. Marc Cortens zorgde voor de muziek en de productie.

‘Dan toch liever vrij’ is een stevige popsong die ook live heel aanstekelijk klinkt. Het nummer staat dus ook op de setlist van de 24 live optredens die Wim Leys deze zomer met zijn band (David Piedfort, Steven Jacobs, Tom Fiorini en Steven Dielkens) verzorgt in Vlaanderen (en Nederland).

Bij de single hoort ook een knappe clip die onder deskundige leiding van Frank Molnar gedeeltelijk in Las Vegas werd opgenomen.

Je kan 'Dan toch liever vrij' nu downloaden via iTunes en beluisteren via Apple Music, Deezer, Spotify en Google Play.


› Gepubliceerd woensdag 14 augustus 2019 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook