Sterrennieuws
Evenement | Internationaal

› Karma Restaurant en Night Club in Side verwelkomt DJ Dimitri Wouters

Zomerse bestemmingen hebben vaak ook zeer goede discotheken. Zo kan je in de Turkse badplaats Side terecht in Karma Restaurant & Night Club. Overdag en in de avond kan je er genieten van heerlijke gerechten, maar in de late uren tovert het restaurant zich om tot de beste night club in town! Ze hebben een indrukwekkende lijst van gerenommeerde DJ's die ze van de hele wereld laten overvliegen. Vanavond staat de Belgische top-DJ Dimitri Wouters aan de draaitafel.

Dimitri Wouters heeft een zeer drukke zomer. De Belgische DJ en producer draaide in juli o.a. op Tomorrowland en presenteert ook sinds 2018 een danceprogramma op Q-Music, zo hoor je hem ook komende vrijdagavond in het Q Beach House in Oostende. De weekenddagen zijn goed gevuld, maar tijdens de week gaat hij graag draaien op internationale bestemmingen.

Zo werd hij uitgenodigd om vanavond, donderdag 8 augustus, te draaien in Karma Restaurant & Night Club in Side (Turkije nabij Antalya). De plaats onderscheidt zich van andere discotheken door een gevarieerde muziekstijl en inviteert daarvoor internationaal toptalent. Op regelmatige basis kan je er terecht voor een DJ met een indrukwekkende track list.

Ga deze plek zeker ontdekken als je in Side of in de buurt verblijft!

Info: www.karmaside.com


› Gepubliceerd donderdag 8 augustus 2019 om 18:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook