Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Veel volk op de been voor derde editie Leive Vloms

Op de Leuvense Oude Markt kon je gisteren terecht voor de 3de editie van ‘Leive Vloms’. Voor de optredens van Wim Soutaer & Charles Van Domburg, Mama’s Jasje en Bart Kaëll, die zijn 59ste verjaardag vierde, was er veel volk op de been. “Net als de voorbije jaren hadden we weer een straffe affiche in elkaar gestoken, met artiesten die stuk voor stuk meezingers brachten, samen met de New Bis Band,” zegt medeorganisator Erik De Rop namens de VZW Oude Markt.

‘Leive Vloms’ is een gratis evenement, voorafgaand en tijdens de optredens werd er door de vrijwilligers van het MS Centrum Melsbroek centen opgehaald voor de strijd tegen en het onderzoek naar Multiple Sclerose.

‘Leive Vloms’ bracht gisteravond ook een warm eerbetoon aan Paul Severs. “Normaal zou Paul op ons podium staan, maar helaas hebben we dit jaar, veel te vroeg, van hem afscheid moeten nemen. Als eerbetoon zongen alle artiesten een nummer van Paul en hadden we ook zijn muzikale oogappel Nina Butera te gast, die samen met zijn zoon Christophe een nummer bracht op het podium. Een absoluut kippenvelmoment,” zegt Erik De Rop.


› Gepubliceerd zaterdag 3 augustus 2019 om 13:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook