Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Hoe ga ik viraal op YouTube?

YouTube is met bijna 2 miljard gebruikers het grootste videoplatform ter wereld en behoort tot de top 3 van meest bezochte websites. De meest banale filmpjes scoren er miljoenen of zelfs miljarden views. Van muzikale katten, selfmade sterren, vloggers tot eenvoudigweg schattige kinderen, je kan het zo gek niet bedenken. Documentairemaker Itamar Rose gaat op zoek naar het geheim achter Youtube en probeert zelf viraal te gaan, een missie waarvoor hij miljoenen views moet halen.

Rose speekt ook af met enkele YouTube-legendes. Zo is er Paul Vasquez, alias Yosemite Bear. Hij smijt zijn hele privéleven op internet en legt er zijn ziel bloot. Zijn grootste troef: zoontje Michael, een schattige baby van nog geen jaar oud. En Bria en Chrissy zijn één van de populairste lesbische koppels in Amerika. Ze hebben 1 miljoen abonnees en hun filmpjes zijn goed voor meer dan 400 miljoen views.

TELEFACTS ZOMER OP DINSDAG 30 JULI OM 22.50 BIJ VTM


› Gepubliceerd dinsdag 30 juli 2019 om 06:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook